Προφίλ

H εταιρία μας ιδρύθηκε το 1977 και έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή τεχνικών εξαρτημάτων ακριβείας.

Από το 1987 λειτουργεί σε ιδιόκτητους χώρους στη Νέα Κηφισιά και από το 1999 λειτουργεί υπό την εποπτεία Πιστοποιημένου Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας  DIN EN - ISO 9001: 2008.
Με μεγάλη εμπειρία σε δύσκολες πρώτες ύλες όπως PC, PA, POM, PBT,PC+ABS και με σύγχρονα παραγωγικά μηχανήματα , είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με πολύ ελκυστικό κόστος και συνεπείς χρόνους 
παραδόσεως.

Η διαρκής εξέλιξη μας και οι επενδύσεις μας επάνω στην τελευταία τεχνολογία στο χώρο μας καθώς και η άμεση επαφή μας με τις διεθνείς καινοτομίες, τόσο στις πρώτες ύλες όσο και στους τρόπους παραγωγής, εγγυώνται την κάλυψη των πιο δύσκολων απαιτήσεων σας.
Είναι ευνόητο ότι η εταιρία μας αναλαμβάνει τόσο τον σχεδιασμό των προϊόντων όσο και την κατασκευή των απαιτούμενων καλουπιών για την παραγωγή των προϊόντων που χρειάζεστε.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Μέσα σε ένα εργονομικά κατασκευασμένο εξ αρχής ιδιόκτητο χώρο και με μεγάλη προσοχή τόσο στην επιλογή των παραγωγικών όσο και των βοηθητικών μηχανημάτων, φροντίζουμε για όλο το φάσμα της παραγωγής, του ελέγχου και της συσκευασίας έτσι ώστε να μηδενίζουμε τις πιθανότητες παραγωγής προϊόντων εκτός προδιαγραφών.
Λόγω της ευταξίας, της καθαριότητας και της υψηλής ποιότητας των μηχανημάτων και του χώρου, είναι δυνατή η απροβλημάτιστη παραγωγή προϊόντων που απευθύνονται σε συσκευασία τροφίμων, φαρμακευτικών προϊόντων κλπ.
Είναι δυνατή επίσης η έκδοση πιστοποιητικού καταλληλότητας των πρώτων υλών για τις ανωτέρω εφαρμογές και ακόμα η πιστοποίηση προϊόντων με CE, όπου αυτό απαιτείται.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
Εάν οι ανάγκες σας απαιτούν αντικείμενα ειδικών εφαρμογών εκτεθειμένα σε αυξημένες καταπονήσεις, υψηλές θερμοκρασίες , όξινο περιβάλλον,ηλιακή ακτινοβολία  ή ακόμη αν απαιτείται τέλεια εμφάνιση ή εφαρμογή ,τότε σίγουρα η εμπειρία μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο υλικό που χρειάζεται.